playtek.dk 2019-06-18T17:43:59Z http://playtek.dk/feed/atom/ WordPress Louise <![CDATA[Billig loppemiddel online]]> http://playtek.dk/?p=292 2019-06-18T17:43:59Z 2019-06-18T17:42:43Z Mange hundeejere døjer her i sæsonen med at deres hunde får lopper. Det er en hel naturlig ting som alle hunde får. Spørgsmålet er så, hvad kan du gøre ved det? En af de situationer man ikke gider stå i er at man opdager en lørdag aften at hunden har lopper og at butikkerne har […]

The post Billig loppemiddel online appeared first on playtek.dk.

]]>
Mange hundeejere døjer her i sæsonen med at deres hunde får lopper. Det er en hel naturlig ting som alle hunde får. Spørgsmålet er så, hvad kan du gøre ved det?

En af de situationer man ikke gider stå i er at man opdager en lørdag aften at hunden har lopper og at butikkerne har lukket indtil mandag. Så skal hunden lide under loppebid i to dage.

Det man bør gør i stedet, er at købe et par loppemidler online som kan ligge derhjemme og så kan man nemt bruge dem, når der er behov for dem. Det er enkelt og køber man dem online sparer man penge, det kan man fordi man er ude i god tid, og ikke venter til sidste sekund med at købe loppemidlet.

Loppemiddel til hunde er ret enkelt at påføre og det er bestemt ikke noget man behøver at tage til dyrlægen for at få. Hverken bekræftelse på om hunden har lopper eller for at finde det rigtige loppemiddel.

Det hele er meget enklere end man tror, man udvælger det rigtige loppemiddel ud fra hundens vægt og herefter er det bare at følge instruktionen på pakken.

De fleste loppemidler tager en times tid inden de begynder at virke og et døgn inden de har fuld effekt. En af grundene til at man ikke behøver at gøre noget er at man bruger det samme loppemiddel til at forebygge med. Det vil sige man behandler hunden med det samme produkt, også selv om den ikke har lopper. Dette gør man for at undgå at den får lopper. En behandling med loppemiddel holder ca. i en måned.

The post Billig loppemiddel online appeared first on playtek.dk.

]]>
0
Claus <![CDATA[Patienterstatning i Randers]]> http://playtek.dk/?p=288 2019-06-03T14:59:55Z 2019-05-25T14:56:43Z Min mand har sukkersyge. Det betyder, at han får insulin. Vi var i en rigtig god periode, hvor alt gik fint. Det gik faktisk så godt, at vi ved hjælp af en diætist kunne komme helt af med insulinen. Det var dog ikke et problem, man kan jo få insulin i små beholdere, hvor man […]

The post Patienterstatning i Randers appeared first on playtek.dk.

]]>
Min mand har sukkersyge. Det betyder, at han får insulin. Vi var i en rigtig god periode, hvor alt gik fint. Det gik faktisk så godt, at vi ved hjælp af en diætist kunne komme helt af med insulinen. Det var dog ikke et problem, man kan jo få insulin i små beholdere, hvor man selv kan regulere dosen alt efter hver morgens måling af blodet. Beholderne har små, bitte, udskiftelige kanyler, så man skal kun dreje lidt på beholderen, så dosen bliver rigtig. Herefter er det nemt at stikke med kanylen og få insulinen sprøjtet ind. Beholderen ligner faktisk en smart kuglepen! Men vi var i en god periode, hvor min mand ikke behøvede at tage insulin. Hvis han holdt diæten, så ville det ikke være nødvendigt at stikke hver dag. Det var vi rigtigt glade for.

Søge patienterstatning?

En dag kom han så hjem fra sit arbejde. Han haltede. Havde fået et sår på foden. Det sker ofte for sukkersyge, at de får et sår. De kan være meget svære at få helet. Så vi måtte til lægen. Ja, han skulle tage noget penicillin, det ville hjælpe på at få såret lukket. I 10 dage. Ok. Vi var på apoteket for at hente penicillinen. Han tog sin penicillin i 10 dage. Det var der ikke noget besynderligt i. Men det virkede ikke. Såret helede ikke. Til lægen igen. 10 dage mere med penicillin. Efter næsten 3 uger på penicillin blev hans tarmsystem så slået helt i stykker. Penicillinen havde sørget for, at tarmfloraen var kommet helt ud af balance. Ondt i maven og sår på foden. Ikke sjovt. Han sygemeldte sig. Fik mere penicillin, som ikke hjalp. Vi besøgte en anden læge. Han fortalte, at vi bliver nødt til at skære penicillinen væk. Vi skulle også købe et særligt plaster til såret, som også skulle smøres med en særlig salve. Han skiftede salve og plaster hver morgen. Efter 10 dage var såret helet. Men det var stadig helt galt med maven. Til lægen igen. Det går ikke. Jeg har været syg i mere end en måned nu. Lægen mente, at han burde søge om patienterstatning, fordi han havde fået noget forkert medicin. Penicillinen, han havde taget, havde ingen effekt på åbne sår. Men det havde forårsaget en ødelagt tarmflora, og det kan tage rigtigt lang tid at genetablere sådan en.

Advokat i Randers hjalp os

Derfor fandt vi en god advokat i Randers, som ville tage sig af alt papirarbejdet med at få anmeldt sagen. Min mand kunne ikke rende til møder med forskellige instanser på grund af maven. Og jeg skulle passe mit arbejde. Så det var den bedste løsning.

Advokaten, vi fandt, var helt med på sagen og forstod forholdene. Han sørgede for, at papirarbejdet blev gjort, og at al dokumentation var i orden. Han var i kontakt med lægen dagligt. Der var styr på tingene hos ham. Han var ret positiv og mente, at min mand kunne få erstatning for ikke kun fejlmedicinering, men også for tabt arbejdsfortjeneste. Det ville blive til to sager, som han gerne ville køre.

The post Patienterstatning i Randers appeared first on playtek.dk.

]]>
0
admin <![CDATA[Sådan kan du finde den store kærlighed med dating i DK]]> http://playtek.dk/?p=283 2019-05-06T11:13:58Z 2019-05-06T11:10:49Z Mange danskere vælger at benytte sig af en af de mange datingsider, der findes, når de skal finde kærligheden. Der kan være flere grunde til, at folk vælger at benytte sig af en datingside. Det kan være, at man arbejder meget, og at man ikke har tid til fritidsaktiviteter efter arbejde. Så kan en datingside […]

The post Sådan kan du finde den store kærlighed med dating i DK appeared first on playtek.dk.

]]>
Mange danskere vælger at benytte sig af en af de mange datingsider, der findes, når de skal finde kærligheden.

Der kan være flere grunde til, at folk vælger at benytte sig af en datingside. Det kan være, at man arbejder meget, og at man ikke har tid til fritidsaktiviteter efter arbejde. Så kan en datingside være en oplagt ide, da man kan sidde derhjemme og være online

Singlebal eller en blinddate

Nogen steder i landet er der også singlebal, hvor det er en fest for singler.

Nogen møder også en kæreste, når de går i byen med deres venner. Det er også en metode, som mange bruger.

Nogen prøver en blinddate, som ens ven eller veninde har sat op for en.

Men hvis man ikke går særlig meget i byen, eller at ens ven eller veninde ikke kender nogen singler, som de kan sætte en op med, så er en datingside en oplagt mulighed.

Forskellige datingsider

Der findes mange forskellige sider med dating i DK. Der findes nogen, hvor man skal være en bestemt alder. Så er der nogen, hvor det er for alle aldre.

Hvis man mere er på udkig efter en seksuel partner, så er der også datingsider, hvor man kan søge efter det.

The post Sådan kan du finde den store kærlighed med dating i DK appeared first on playtek.dk.

]]>
0
Claus <![CDATA[Zagreb er overset]]> http://playtek.dk/?p=279 2018-12-19T22:30:06Z 2018-12-18T22:28:17Z En gang imellem bliver jeg altså sur på mit job. Nej, det passer ikke. Jeg bliver sur over, at jeg skal rejse meget langt fra den provinsby, jeg bor i for at komme frem til et møde, jeg har i en by et sted i Europa. Det har noget at gøre med flyselskabernes ruteplanlægninger. Maskinerne […]

The post Zagreb er overset appeared first on playtek.dk.

]]>
En gang imellem bliver jeg altså sur på mit job. Nej, det passer ikke. Jeg bliver sur over, at jeg skal rejse meget langt fra den provinsby, jeg bor i for at komme frem til et møde, jeg har i en by et sted i Europa.

Det har noget at gøre med flyselskabernes ruteplanlægninger. Maskinerne skal jo holdes i luften mest muligt, så det er ikke altid nemt. Som fx nu, hvor jeg skal til Zagreb. Her, hvor jeg bor, er der ikke direkte fly til Zagreb. Jeg har kigget efter billige flybilletter dertil. Jeg kan sagtens få flybilletter til Zagreb. Det er ikke et problem.

Problemet er, at for komme til Zagreb så skal jeg rejse 3 gange så langt, som afstanden mellem byen her, og Zagreb er. Søgemaskinen fortæller mig, nemlig, at jeg har et stop i München eller i Istanbul. Jeg må selv vælge.

Tager jeg via Istanbul, indebærer det en overnatning dér, før jeg kan være fremme. En overnatning på vejen tilbage igen er også nødvendig. Det holder ikke – men billigt det er det. Det ville faktisk være hurtigere at tage firmabilen og køre til Zagreb herfra. Men det forbyder ledelsen.

Flybilletten til Zagreb, som går via München, koster ca. 3 gange mere end den billigste flybillet. Til gengæld så kan jeg være i Zagreb på ca. 4,5 time. Ikke dårligt. På vejen tilbage sender den mig så via Beograd. Det er ok. Så har jeg i det mindste ikke følelsen af, at jeg flyver den forkerte vej!

Men jeg er alligevel lidt sur. Jeg skal nemlig være i Zagreb i mindst 5 arbejdsdage i de kommende 36 måneder. Jeg arbejder som short-term‐ekspert på et stort projekt, som handler om at få den kroatiske administration effektiviseret.
Spændende projekt, men træls med rejserne. Min løn er heldigvis høj, så jeg tager det sure med. Det er man nødt til som konsulent.
Fordelen er, at jeg selv kan bestemme, hvilke 5 arbejdsdage i måneden jeg vil bruge der, så jeg kan booke de billigste flybilletter i lang tid i forvejen. Det mindsker omkostningen.

The post Zagreb er overset appeared first on playtek.dk.

]]>
0
admin <![CDATA[Løbet tør for idéer]]> http://playtek.dk/?p=275 2018-10-25T08:51:30Z 2018-10-25T08:49:53Z Pyha. Jeg er lige ved at tabe pusten. Vi har en hel del fødselsdage og andre festlige sammenkomster i min familie og vennekreds i det kommende stykke tid. Det betyder, at jeg har et ret stort antal gaver, som jeg skal have købt det næste stykke tid. Og jeg har stort set ikke en eneste […]

The post Løbet tør for idéer appeared first on playtek.dk.

]]>
Pyha. Jeg er lige ved at tabe pusten. Vi har en hel del fødselsdage og andre festlige sammenkomster i min familie og vennekreds i det kommende stykke tid. Det betyder, at jeg har et ret stort antal gaver, som jeg skal have købt det næste stykke tid. Og jeg har stort set ikke en eneste idé til, hvad jeg skal købe.

Problemet er primært, at jeg slet ikke har fået nogen ønskelister at gå efter. Ikke en eneste. Det ville nu være rart, hvis folk ville tage sig tiden at lave nogle ordentlige ønskelister. Så ville det hele være så meget nemmere. Det ville være nemmere at finde en gave og der ville være større sandsynlighed for, at den ikke skulle byttes bagefter.

Nu må jeg så prøve at få fat i nogle af alle dem jeg skal til fest hos og høre, om de dog ikke har noget de ønsker sig. En blomst eller en falske vin synes jeg er lidt for tamt at komme med. Så hvis ikke jeg får nogle lister med ønsker, må jeg virkelig til at lægge hovedet i blød. Alene tanken om alt det jeg skal nå, tager helt pusten fra mig.

Der bliver nok købt nogle gavekort

Jeg er faktisk kommet dertil, at jeg i et par af tilfældene virkelig ikke har nogen anelse om, hvad jeg skal købe. Og hvis jeg ikke får nogle gode idéer inden så længe, ender jeg nok med at købe et gavekort eller to. Hvis så bare jeg rammer den rigtige butik, så kan det da ikke være helt ved siden af.

Det er ikke fordi jeg synes gavekort er den helt optimale løsning. Men i mangel af bedre kan det være det, jeg må klare mig med.

Nå, nu prøver jeg i første omgang at se, om jeg kan få fat i nogle ønskelister og så må vi se, hvad der sker.

 

The post Løbet tør for idéer appeared first on playtek.dk.

]]>
0
admin <![CDATA[Find en fast sexpartner via sexdating]]> http://playtek.dk/?p=270 2018-04-29T20:51:00Z 2018-04-29T20:49:42Z Er du typen, der ikke har behov for en kæreste? Der er mange forpligtelser når man har en kæreste, da forholdet skal plejes for at kunne fungere. Det giver mindre tid til vennerne, hvilket kan være ærgerligt. Derfor er der mange, som trives bedst med at være singler. Singler har naturligvis også et behov for […]

The post Find en fast sexpartner via sexdating appeared first on playtek.dk.

]]>
Er du typen, der ikke har behov for en kæreste? Der er mange forpligtelser når man har en kæreste, da forholdet skal plejes for at kunne fungere. Det giver mindre tid til vennerne, hvilket kan være ærgerligt. Derfor er der mange, som trives bedst med at være singler. Singler har naturligvis også et behov for intimt samvær, men dette kan man nemt finde i byen eller via internettet. Mange vælger faktisk, at sexchatte med fremmede på diverse sexchathjemmesider, da man ikke behøves at have nogle forpligtelser overfor den anden. Man skal blot have tilfredsstillet et behov, og kan derefter lukke computeren ned og være tilfreds.

Værd at vide om sexdating

Hvis sexdating fungerer for dig, så besøger du med garanti den samme hjemmeside flere gange, når du har lyster, der skal opfyldes. Man vil ofte møde de samme brugere på den samme hjemmeside og kan dermed nemt sexchatte med en person, som man har sexchattet med før. Ifølge forskellige undersøgelser har det vist, at det er lettere for singler at få en sexpartner via internettet. Dette skyldes, at man kan sexchatte med den samme personer flere gange og på et senere tidspunkt udveksle flere personlige oplysninger, hvis man gerne vil have kontakt udenfor sexchathjemmesiden. Jo bedre man skriver med en, jo mere lyst har man også til at skrive med denne person igen. På flere sexchathjemmesider kan man gemme samtalerne og på denne måde finde frem til den samme person igen. Der er mange som efter længere samtaler vælger at mødes med hinanden i virkeligheden, hvis kemien er der. Hvis man kan skrive utrolig intimt sammen, så er der en stor sandsynlighed for, at man også har en god kemi i virkeligheden. Man forpligter sig ikke til noget, men kan via sexdating finde en person, som man kan have intime stunder med.

 

The post Find en fast sexpartner via sexdating appeared first on playtek.dk.

]]>
0
Kasper Lorenzen <![CDATA[Shop tøj til dine børn på nettet og spar penge og tid]]> http://playtek.dk/?p=266 2018-04-27T07:33:42Z 2018-04-27T07:33:42Z Shopping på nettet kan være nemt og ligetil, og det fører ofte til, at du sparer både tid og penge. Det gælder også, når du skal købe nyt tøj til dine børn, hvorfor det naturligvis er en fordelagtig måde at gøre det på. Men på trods af, at der kan være mange penge at spare, […]

The post Shop tøj til dine børn på nettet og spar penge og tid appeared first on playtek.dk.

]]>
Shopping på nettet kan være nemt og ligetil, og det fører ofte til, at du sparer både tid og penge. Det gælder også, når du skal købe nyt tøj til dine børn, hvorfor det naturligvis er en fordelagtig måde at gøre det på.

Men på trods af, at der kan være mange penge at spare, så har online shopping også sine udfordringer; blandt andet kan det være svært at finde den rette shop, vælge det rigtige tøj og meget andet. Der kan altså være en del udfordringer forbundet med at købe børne- og ungdomstøj online, hvorfor vi her på siden giver dig et par hurtige råd til at gøre din shopping nem som en leg!

Find først de rette kollektioner og webshops

Det første råd virker måske lidt selvsagt, men alligevel er det noget, som mange ikke fokuserer på. For at det kan blive nemt som en leg for dig, så skal du først og fremmest finde de rette webshops at gøre dine køb hos, og ligeledes skal du sikre dig, at du har direkte adgang til de nyeste kollektioner fra de mest moderne og kvalitetsbevidste brands.

En god webshop er en shop, hvor udvalget løbende bliver opdateret med tøj fra de bedste mærker, og hvor der både er modeller til drenge og piger samt naturligvis børn og unge i alle aldre. Hertil skal shoppen have gode leveringstider samt naturligvis stærke priser, så du kan shoppe til priser, der stemmer helt overens med dit budget.

Heldigvis for dig findes der mange gode muligheder derude, så det handler i første omgang om at sondere terrænet og udvælge én eller flere gode og pålidelige shops, som du fremover kan handle hos. Hvis du mangler et bud på en god kandidat, så vil jeg endvidere anbefale dig at tage et kig på trendyshop.dk, hvor udvalget af børne- og ungdomstøj altid er helt i top.

Udnyt de mange muligheder og giv dine børn et moderne look

Når vi taler om at købe tøj online, så handler det naturligvis om at udnytte alle fordelene, hvoraf en af disse fordele er det enorme udvalg, du finder på nettet.

Køber du børne- og ungdomstøj online – hvad end det er til drenge eller piger – så finder du et langt større udvalg af alt lige fra smarte og fine kjoler til søde sparkedragter, og det skal du for alt i verden se som en fordel.

Det betyder nemlig, at du på nettet har oceaner af muligheder for at skabe et look til dine seje børn, som altid er friskt og spændende, så de rigtig kan ligne stjerner i deres smarte og trendy tøj.

Så mit råd til dig er derfor at finde én eller flere gode webshops, som giver dig et bredt udvalg, solid kvalitet og stærke priser, og herefter er du godt stillet i forhold til at shoppe tøj, der får dine børn og unge til at ligne deres absolut bedste hver dag i ugen!

The post Shop tøj til dine børn på nettet og spar penge og tid appeared first on playtek.dk.

]]>
0
admin <![CDATA[Skakspil kan både være udfordrende og sjovt]]> http://playtek.dk/?p=262 2018-02-02T20:13:46Z 2018-02-02T20:13:05Z Skak er et strategisk spil, som godt kan være udfordrende. Men skakspillet er også et sjovt og underholdende spil, som man kan samles om og have det sjovt med. Man skal bruge sit hoved, når man spiller skak og forsøge at tænke langsigtet. Ved at rykke de rigtige brikker rundt og tage nogle fornuftige beslutninger, […]

The post Skakspil kan både være udfordrende og sjovt appeared first on playtek.dk.

]]>
Skak er et strategisk spil, som godt kan være udfordrende. Men skakspillet er også et sjovt og underholdende spil, som man kan samles om og have det sjovt med. Man skal bruge sit hoved, når man spiller skak og forsøge at tænke langsigtet. Ved at rykke de rigtige brikker rundt og tage nogle fornuftige beslutninger, kan man komme langt i spillet og være den der løber med sejren.

Hvilke muligheder er der med skak?

Skak er et spil til to personer, hvor det gælder om at overtage brættet og erobre den andens konge. Der er en række brikker, der skal opstilles på en bestemt måde. Det ene sæt er hvide og det andet sæt brikker er sorte. Efter opstillingen går man i gang med at spille. Spillet foregår således at man skiftevis rykker en brik. De forskellige brikker må rykke på forskellige måder. Nogle brikker kan mere end andre, men alle brikker kan være vigtige i skakspillet.
Skak giver mulighed for at forsøge sig med en masse forskellige teknikker og strategier. Det er et spil man kan spille mange gange, uden at man bliver træt af det, da spillet kan udfolde sig meget forskelligt.

 

The post Skakspil kan både være udfordrende og sjovt appeared first on playtek.dk.

]]>
0
admin <![CDATA[Teambuilding giver gode resultater]]> http://playtek.dk/?p=259 2018-02-01T21:16:43Z 2018-02-01T21:16:06Z Hvis man er leder af et firma, så er man godt klar over, at alle virksomheder kan opleve en eller anden form for modgang og udfordringer. Det er selvfølgelig noget, som man skal løse og så bare komme igennem. Det er især noget, der er relevant, når det kommer til samarbejde. Det kan være et […]

The post Teambuilding giver gode resultater appeared first on playtek.dk.

]]>
Hvis man er leder af et firma, så er man godt klar over, at alle virksomheder kan opleve en eller anden form for modgang og udfordringer. Det er selvfølgelig noget, som man skal løse og så bare komme igennem. Det er især noget, der er relevant, når det kommer til samarbejde. Det kan være et problem at få samarbejdet til at fungere i nogle virksomheder. Da det kan gå ud over selve effektiviteten, så skal man sørge for, at få gjort noget ved det hurtigt. En af de mest effektive måder at gøre det på er helt klart ved at benytte sig af teambuilding. Det har nemlig før givet meget gode resultater.

Som lederen skal man så tage initiativ til, at det er noget, som ens ansatte skal deltage i. Det er godt både for den måde, som hele virksomheden fungerer på, men det er også noget, der kan hjælpe sine ansatte helt generelt indbyrdes, så de trives meget bedre. Teambuilding er helt generelt noget, der kan bestå af flere ting. Den mest normale form for det, det er, hvor man mere eller mindre får undervisning og på samme tid skal lave nogle helt bestemt øvelser og opgaver, der skal styrke ens evne til at arbejde sammen. Det kan også være for eksempel rollespil eller ting ud over arbejdet som for eksempel bowling.

De økonomiske fordele ved teambuilding

Umiddelbart er det måske ikke økonomien, som man tænker på først, når man skal overveje, om man skal sende sine ansatte afsted til teambuilding. Det er dog alligevel noget, der ændrer sig i sammenhæng med sådan et kursus. Først og fremmest er det ikke gratis, bare sådan at sende sine ansatte afsted. Det er noget, som man skal tænke sig om med. Man skal dog se det som en investering i fremtiden, da et bedre samarbejde kan lede til højere effektivitet og produktivitet. Så hvis man vælger at investere i sådan et kan man kursus, så kan man i det lange løb tjene flere penge, da samarbejdet er blevet meget bedre end før.

Hvor kan teambuilding foregå?

Teambuilding kan foregår under mange former og på mange forskellige lokationer. Det kan sågar endda foregår i selv virksomheden. Men det mest almindelige er nok, at man tager folk ud af deres vante rammer og sætter dem i nogle uvante situationer, som de så skal lære at takle i flok. Det er både med til at styrke sammenholdet og moralen, hvis sådanne teambuilding øvelser gennemføre med succes.

Hos et sted som Nymarksminde i Nordjylland, lægger man gerne lokaler og område til teambuilding. Her kan virksomhederne så komme med deres eget setup til teambuilding øvelserne – eller hyre deciderede specialister i teambuilding til at stå for det hele. Udover et rigtig godt konferencelokale råder Nymarksminde over nogle helt fantastiske udendørs arealer, som virkelig vil kunne danne et godt udgangspunkt til en dag i fællesskabets og holdåndens tegn.

 

The post Teambuilding giver gode resultater appeared first on playtek.dk.

]]>
0
Claus <![CDATA[Skadedyr i hjemmet]]> http://playtek.dk/?p=256 2018-01-17T03:30:43Z 2018-01-20T03:28:08Z Jeg har lige været sygemeldt i en længere periode, da jeg mistede min kone i en trafikulykke. Det har taget rigtig hårdt på mig. Jeg er endelig uddannet elektriker, men efter min kones død, har jeg opsagt min stilling for at starte på en frisk i et nyt erhverv et andet sted. Vi boede sammen […]

The post Skadedyr i hjemmet appeared first on playtek.dk.

]]>
Jeg har lige været sygemeldt i en længere periode, da jeg mistede min kone i en trafikulykke. Det har taget rigtig hårdt på mig. Jeg er endelig uddannet elektriker, men efter min kones død, har jeg opsagt min stilling for at starte på en frisk i et nyt erhverv et andet sted.
Vi boede sammen i Århus, da min kone er derfra.  Jeg kommer oprindeligt fra Odense, og har alt min familie der.

Jeg har derfor besluttet mig for at flytte retur til Odense. Jeg er efterhånden ved at være kommet mig efter min kones død, og skal nu i gang med at søge nyt job.  Jeg ved bare ikke helt hvad jeg vil. Jeg kunne godt tænke mig noget, hvor jeg arbejder delvist selvstændigt, og endelig bare passer mig selv. Eventuelt noget hvor jeg køre ud til kunder alene, frem for vi altid er i team.

Det er fredag aften, og jeg sidder og læser lidt nyheder på nettet. Jeg falder over en artikel der hedder ”mangel på skadedyrsbekæmpelse i Odense.” Jeg vælger herefter at google skadedyr, og læse lidt om de forskellige der findes. Jeg kan se at der i Odense er store problemer med skadedyr i hjemmet. Jeg sidder og overvejer lidt, og tænker det kunne eventuelt været et interessant job. Jeg søger lidt rundt, og finder faktisk et firma der søger en tekniker til bekæmpelse af skadedyr.
Jeg laver straks en ansøgning og sender afsted.

Få dage efter bliver jeg ringet op af firmaet og bliver kaldt til samtale. Jeg får jobbet og begynder ugen efter.  De første 14 dage skal jeg under oplæring sammen med en af mine nye kollegaer.
Han henter mig hjemme hos mig mandag morgen kl. 06.15

Præsentere mig selv, og vi snakker lidt frem og tilbage. Jeg spørg hvor første tur går hen. Her får jeg at vide at vi skal til en ældre dame som på skadedyr på loftet.  Vi er hos mange kunder min første dag, og mit hoved er fyldt med informationer. Da vi skal til hjemad ringer vores arbejdsgiver for fortæller at han lige har modtaget et opkald fra en ung kvinde som har skadedyr i huset, om vi lige kunne køre forbi på vejen og se på det. Hun boede kun 25 km fra mig, så det betød ikke noget for os, lige at dreje ind forbi og se hvilke skadedyr der var tale om.

The post Skadedyr i hjemmet appeared first on playtek.dk.

]]>
0