Der er mange (gode) grunde til at bruge remote support

Rate this post

Remote support bliver mere og mere udbredt. Og det er der god fornuft i. Der er nemlig rigtig mange – gode – grunde til at benytte sig af remote support, når man skal hjælpe kunderne med deres it:

1)      Det er effektivt og der undgås en masse spildtid til eksempelvis transport tid, udgifter til biler osv. ved at udføre arbejdet via fjernsupport.

2)      Det er muligt at arbejde på flere opgaver samtidigt. Mens man evt. venter på resultatet af en igangsat opgave, kan man arbejde på et andet projekt imens.

3)      Muligheden for at arbejde på flere opgaver samtidigt, gør det muligt at supportere flere kunder uden samtidig at skulle øge antallet af ansatte.

4)      Brugen af remote support giver en hurtigere og mere effektiv service for kunderne. Det giver kunden en hurtigere løsning af opgaverne og hermed forhåbentlig større kundetilfredshed.

5)      Brugen af remote support giver mulighed for en mere fleksibel arbejdsplanlægning, idet det hermed f.eks. kan lade sig gøre at udføre opgaver udenfor kundens normale åbningstider og uden at kunden nødvendigvis er til stede. Det indebærer god fleksibilitet både for teknikeren og for kunden.

6)      I forbindelse med fjernsupport er det også muligt at foretage en aktiv overvågning af kundens systemer og hermed foretage en proaktiv fejlretning inden mulige problemer når at udvikle sig.

 

En ting man dog skal holde sig for øje, hvis man benytter sig af remote support i stor udstrækning er, at man kan miste det personlige forhold til sine kunder. Det er vigtigt at være opmærksom på denne problemstilling og sørge for aktivt at søge alternativer til at holde en god og tæt kontakt med kunderne.

 

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *