Få fikset din mobil

Rate this post

Det er nok noget af det værste, der kan ske. Det er faktisk så skrækkeligt, at man overvejer, hvorvidt man skal ligge sig i fosterstilling og græde. Jeg taler naturligvis om den ødelagte skærm på sin smartphone. Heldigvis kan man selv gøre meget for, at det ikke sker – og skulle uheldet være ude, så kan du hurtigt og billigt få udskiftet skærmen på din smartphone eller iPhone i Aalborg.

Da jeg fik min første iPhone, gav jeg ikke meget for diverse covers og etuier; jeg synes simpelthen de var grimme og klodsede. Men, så skete det, at jeg smadrede skærmen på min telefon – og så drømte jeg mig lige pludseligt langt væk til hårde covers eller et dækkende etui. Jeg anbefaler derfor altid, at man investerer i et billigt cover – simpelthen for at spare reparationen af sin smartphone.

En anden fordel ved et etui er, at det beskytter din telefon mod brugsridser. Disse ridser vil uundgåeligt komme, når du hiver din telefon op og ned af lommen eller tasken. Et cover kan godt være med til, at skærmen ikke går i stykker hvis du taber telefonen – men det er kun et etui, der også beskytter mod ridserne.

Når uheldet er ude

Jeg har efterhånden fået skiftet skærmen på min iPhone flere gange – simpelthen fordi jeg er klodset. Jeg taber alt, og min iPhone er ingen undtagelse. Jeg har altid fået udskiftet skærmen hos CC-Trading i Aalborg, og det har været en fornøjelse hver gang. De er meget venlige, og så er de utroligt hurtige. Anden gang jeg skulle have skiftet skærmen på min smartphone, kunne de klare det på få timer. Det kalder jeg service.

Der findes mange andre værksteder i Aalborg og Nørresundby, der tilbyder at udskifte skærmen på iPhone og smartphones – men jeg har altid følt mig tryg hos CC-Trading. Deres reservedele er af høj kvalitet, og priserne er i bund. Når man er stolt Nordjyde, så sparer man jo gerne, hvor man kan.

Har du nogle tips til beskyttelse af iPhone og smartphones, så lad mig endelig høre fra dig i kommentarerne.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *