Rate this post

Til en stor og betydningsfuld dag, som en konfirmation er, starter forberedelserne tidligt. I god tid vil I som forældre få besked fra skolen og kirken om, hvilken dato jeres barn eller børn skal konfirmeres. Derfor kan dagen med fordel planlægges og forberedes i god tid. Der er flere forskellige forberedelser, der skal sørges for. Det gælder både reservation af lokale, tøj til dagen samt beslutninger om mad og drikke. Det er ikke udelukkende en stor dag for barnet, men også en stor dag for forældrene og familien. Det er dagen, hvor barnet for alvo

r træder ind i de voksnes rækker. Derfor er det vigtigt, at dagen forløber præcis, som I ønsker det. For at det kan lade sig gøre kan det være en god idé at bestille konfirmationsmaden udefra.

Et cateringfirma som dette tilbyder flere forskellige løsninger til konfirmationsmaden. Som eksempel kan deres luksus konfirmationsbuffet vælges, som blandt andet byder på retter som laksemousse, langtidsstegt kalkunbryst marineret i honning, smørristede kartofler, rødvinssauce, grøn salat og kraftig chokoladekage med italiensk is. Det er muligt at bestille ned til 10 kuverter, så det vil være muligt at tilpasse maden til antallet af gæster. Samtidigt kan I sikre jer, at der vil være mad nok til alle samt noget for enhver smag.  

At bestille maden udefra kan lette en stor del af arbejdet for jer på dagen. Det kan være netop dét der gør, at I har ekstra overskud til at give dagen det lille ekstra. Udover at forberede og lave maden til jeres fest, sørger firmaet også for at levere maden til jer, hvis I ønsker det. Cateringfirmaet har mange års erfaring fra branchen og har leveret mad til utallige konfirmationsfester og festlige begivenheder generelt. I kan derfor trygt vælge at uddelegere opgaven til dem på denne betydningsfulde dag.

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *