Uundværlige gadgets til din ferie

Rate this post

Der er masser af smarte gadgets, som det kan være en god idé, at tage med sig, når man skal på ferie. Både under sleve turen og når man er fremme på feriestedet er der flere ting, som man kan have god gavn og fornøjelse af.

Tablet

Der er flere fordele ved at tage sin tablet med på ferie. Udover det selvfølgelige i, at man kan benytte den til at komme på internettet – hvis det altså er muligt der hvor man befinder sig, så kan en tablet også benyttes til at spille på og til at se film og lytte til musik på. Så der er altså mange timers underholdning i at have sin tablet med på ferie.

Og hvis du samtidig investerer i et bluetooth tastatur til din tablet, kan de fleste faktisk helt undvære at tage deres almindelige bærbare med på ferie.

Transpotabel internet router

Den her er simpelthen bare et must, hvis i tager på ferie et sted uden internet forbindelse, men hvor der dog er dækning for mobilt bredbånd. Med en transportabel router kan hele familien nemllig komme på internettet via et enkelt mobilt bredbånds abonnement.

Nintendo spillekonsoller

Gennem flere år har Nintendos håndholdte spille konsoller (Nintendo DS/DSi og nu 3DS) været det helt store hit hos børnene. Og det er de fortsat. Der er rigtig mange timers god underholdning, mens man kører af sted til sit feriemål og hvis der ellers er pauser eller ventetid under ferien.

 

Disse gadgets er næsten uundværlige. Uanset om du tager hele familien med på en kør-selv ferie, om i tager en tur i sommerhus eller om i vælger at tage på en charter rejse sydpå. En lang tur i bil med hele familien kan gøres væsentlig mere tålelig, hvis der er noget god beskæftigelse undervejs.

 

Disclaimer

2 thoughts on “Uundværlige gadgets til din ferie

  1. Der er ikke noget bedre end alle de spændende gadgets, som udkommer næsten dagligt. Jeg er helt vild med dem 🙂

  2. Der er ikke noget bedre end fede gadgets. Og nettet er bare det bedste sted at finde dem. Det bugner simpelthen med dem. Jeg elsker dem simpelthen bare. Kæresten siger, at jeg elsker dem højere end ham 🙂 Kæresten fandt jeg for resten oogså på nettet. Det var lige her: http://www.40plus.dk/ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *