Rate this post

Der går rigtig mange mennesker rundt i Danmark og er overvægtige. Faktisk er overvægt det hurtigst voksende problem for voksne i dag i Danmark. Hvert år går tusindvis af danskere på slankekur og året efter gentager det sig igen og mange af de samme går på slankekur igen. Faktisk behøver det ikke at være sådan – altså at man igen og igen skal på slankekur. Der er en løsning…

Løsningen kan godt komme bag på mange mennesker. Men det virker faktisk ikke at man er sulten når man er på slankekur – mange af de slankekure man finder i dag er de såkaldte “sultekure” hvor man indtager langt færre kulhydrater end kroppen skal bruge for at fungere. Det resulterer unægteligt i af man taber sig en masse kilo – men det er bestemt ikke en dans på roser at tabe sig på denne måde. Ideen i de gode slankekure er at holde stofskiftet oppe i lang tid og dermed sørge for at kroppen hele tiden bruger energi på at forbrænde energi og dermed bruger man mere energi hele tiden. Holder man op med at spise går kroppen i stå og den lægger alt energien på lageret i stedet for at forbrænde det – så tager man på.

For at holde kroppens forbrænding oppe i lang tid er det vigtigt at man spiser noget som kroppen er lang tid om at nedbryde – her er grøntsager gode, da de indeholder mange kostfibre. Noget andet der er rigtig godt er linser og bønner, da de er langsomme kulhydrater som kroppen er lang tid om at nedbryde og deres sukker kun langsomt frigives i blodet. Det er en meget anderledes følelse for dem som er vandt til at spise meget sukkerholdig mad (brød og pasta) og man kan med det samme mærke at man bliver mindre sulten og får mere energi. Det kan bestemt anbefales at læse mere om stofskifte og hvordan man holder det oppe.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *