Har du overvejet et job som lærervikar?

Rate this post

Hvis du ønsker at blive at blive udfordret og bruge dine faglige og personlige kompetencer, er jobbet som lærervikar måske lige noget for dig! Med et job som lærervikar bliver du timelønnet og får værdifuld erhvervserfaring som et kæmpe plus på CV’et. Her kommer du til at gøre en forskel for både den individuelle elevs læring og hele klassens velvære.

Masser af plads til udvikling

Samtidig får du lov til at lære fra dig til børn, der ser op til dig, og som du sikkert også selv vil lære meget fra.

Derudover får du gode, erfarne kolleger, du altid kan spørge til råds, hvis du er tvivl om, hvordan du skal tilgå en bestemt situation eller læringsmateriale. Med den rette attitude og gåpåmod vil du hurtigt blive meget mere selvsikker og én af børnenes yndlingsvikarer.

Dagene er aldrig ens

Som lærervikar opdager du hurtigt, at hver eneste dag er anderledes, hvor du hele tiden vil blive kastet ud i situationer, som udfordrer dig og dine kompetencer.

Fra den ene time til den anden, skal du kunne tilpasse dig at undervise i dansk til at heppe på eleverne til idræt. Dette kræver selvfølgelig at man skal kunne holde fokus og ikke miste modet, hvis man kommer til at begå fejl.

Sådan finder du vikarjob som lærer

Et godt sted at starte, hvis du vil finde job som lærervikar er på vikarportal.dk. Her kan du hurtigt og let oprette en profil med information om dig selv og dine kompetencer hvor du skriver, hvilke fag du søger job indenfor samt i hvilket geografisk område du befinder dig. På den måde kan de uddannelsesinstitutioner, som har behov for hjælp hurtig og let finde en lærervikar.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *