Der er mange jobs på Jobbi.dk

5/5 - (1 vote)

Er du jobsøgende? Mangler du erfaring med praktisk arbejde til CV’et? Eller leder du bare efter et job på siden af din hovedbeskæftigelse til at supplere din indkomst? Næsten lige meget, hvad din situation er, kan det klart betale sig at tage et kig på Jobbi.dk. Det er en platform, hvor alle uanset uddannelsesbaggrund kan tilbyde deres hjælp til praktiske gøremål og familielivet – med arbejdstider og løn, som de selv bestemmer. Det er ganske gratis, og med et klik er du synlig for et hav af potentielle kunder. Så hvad venter du på? Læs mere om de jobmuligheder, en profil på Jobbi.dk vil give dig, lige her.

Bliv din egen chef og tjen ekstra penge

På Jobbi.dk er det nemt og omkostningsfrit at tilbyde sin arbejdskraft. Det eneste, der kræves af dig, er, at du opretter en profil. Du skriver lidt om det arbejde, du tilbyder at udføre, dine kvalifikationer i faget, hvor du er og din alder. Du fastsætter naturligvis også din egen timeløn, og så snart, du har fået dine første kunder, kan de gå ind og give dit arbejde stjerner og anbefale dig til andre. En lukrativ beskæftigelse med småjobs er altså kun et par klik væk, hvis du spiller dine kort rigtigt.

Jobs som handyman, lektiehjælper eller barnepige

Som vi nævnte tidligere, er Jobbi.dk for folk fra alle baggrunde. Så længe, du kan dit kram, og er villig til at køre ud til kunderne, hvis de ønsker det – ja, så er der ingen grund til, at du ikke skulle kunne tjene godt med en profil på Jobbi.dk. Er du en haj til skolearbejde, og vil du gerne hjælpe børn, der kæmper med lektierne? Elsker du børnepasning, og vil du gøre det oftere? Eller har du hænderne skruet rigtigt på og masser af erfaring som handyman? Så er Jobbi.dk jobportalen for dig.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *