Rate this post

Pyha. Jeg er lige ved at tabe pusten. Vi har en hel del fødselsdage og andre festlige sammenkomster i min familie og vennekreds i det kommende stykke tid. Det betyder, at jeg har et ret stort antal gaver, som jeg skal have købt det næste stykke tid. Og jeg har stort set ikke en eneste idé til, hvad jeg skal købe.

Problemet er primært, at jeg slet ikke har fået nogen ønskelister at gå efter. Ikke en eneste. Det ville nu være rart, hvis folk ville tage sig tiden at lave nogle ordentlige ønskelister. Så ville det hele være så meget nemmere. Det ville være nemmere at finde en gave og der ville være større sandsynlighed for, at den ikke skulle byttes bagefter.

Nu må jeg så prøve at få fat i nogle af alle dem jeg skal til fest hos og høre, om de dog ikke har noget de ønsker sig. En blomst eller en falske vin synes jeg er lidt for tamt at komme med. Så hvis ikke jeg får nogle lister med ønsker, må jeg virkelig til at lægge hovedet i blød. Alene tanken om alt det jeg skal nå, tager helt pusten fra mig.

Der bliver nok købt nogle gavekort

Jeg er faktisk kommet dertil, at jeg i et par af tilfældene virkelig ikke har nogen anelse om, hvad jeg skal købe. Og hvis jeg ikke får nogle gode idéer inden så længe, ender jeg nok med at købe et gavekort eller to. Hvis så bare jeg rammer den rigtige butik, så kan det da ikke være helt ved siden af.

Det er ikke fordi jeg synes gavekort er den helt optimale løsning. Men i mangel af bedre kan det være det, jeg må klare mig med.

Nå, nu prøver jeg i første omgang at se, om jeg kan få fat i nogle ønskelister og så må vi se, hvad der sker.

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *