Patienterstatning i Randers

Rate this post

Min mand har sukkersyge. Det betyder, at han får insulin. Vi var i en rigtig god periode, hvor alt gik fint. Det gik faktisk så godt, at vi ved hjælp af en diætist kunne komme helt af med insulinen. Det var dog ikke et problem, man kan jo få insulin i små beholdere, hvor man selv kan regulere dosen alt efter hver morgens måling af blodet. Beholderne har små, bitte, udskiftelige kanyler, så man skal kun dreje lidt på beholderen, så dosen bliver rigtig. Herefter er det nemt at stikke med kanylen og få insulinen sprøjtet ind. Beholderen ligner faktisk en smart kuglepen! Men vi var i en god periode, hvor min mand ikke behøvede at tage insulin. Hvis han holdt diæten, så ville det ikke være nødvendigt at stikke hver dag. Det var vi rigtigt glade for.

Søge patienterstatning?

En dag kom han så hjem fra sit arbejde. Han haltede. Havde fået et sår på foden. Det sker ofte for sukkersyge, at de får et sår. De kan være meget svære at få helet. Så vi måtte til lægen. Ja, han skulle tage noget penicillin, det ville hjælpe på at få såret lukket. I 10 dage. Ok. Vi var på apoteket for at hente penicillinen. Han tog sin penicillin i 10 dage. Det var der ikke noget besynderligt i. Men det virkede ikke. Såret helede ikke. Til lægen igen. 10 dage mere med penicillin. Efter næsten 3 uger på penicillin blev hans tarmsystem så slået helt i stykker. Penicillinen havde sørget for, at tarmfloraen var kommet helt ud af balance. Ondt i maven og sår på foden. Ikke sjovt. Han sygemeldte sig. Fik mere penicillin, som ikke hjalp. Vi besøgte en anden læge. Han fortalte, at vi bliver nødt til at skære penicillinen væk. Vi skulle også købe et særligt plaster til såret, som også skulle smøres med en særlig salve. Han skiftede salve og plaster hver morgen. Efter 10 dage var såret helet. Men det var stadig helt galt med maven. Til lægen igen. Det går ikke. Jeg har været syg i mere end en måned nu. Lægen mente, at han burde søge om patienterstatning, fordi han havde fået noget forkert medicin. Penicillinen, han havde taget, havde ingen effekt på åbne sår. Men det havde forårsaget en ødelagt tarmflora, og det kan tage rigtigt lang tid at genetablere sådan en.

Advokat i Randers hjalp os

Derfor fandt vi en god advokat i Randers, som ville tage sig af alt papirarbejdet med at få anmeldt sagen. Min mand kunne ikke rende til møder med forskellige instanser på grund af maven. Og jeg skulle passe mit arbejde. Så det var den bedste løsning.

Advokaten, vi fandt, var helt med på sagen og forstod forholdene. Han sørgede for, at papirarbejdet blev gjort, og at al dokumentation var i orden. Han var i kontakt med lægen dagligt. Der var styr på tingene hos ham. Han var ret positiv og mente, at min mand kunne få erstatning for ikke kun fejlmedicinering, men også for tabt arbejdsfortjeneste. Det ville blive til to sager, som han gerne ville køre.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *