Rate this post

Mange hundeejere døjer her i sæsonen med at deres hunde får lopper. Det er en hel naturlig ting som alle hunde får. Spørgsmålet er så, hvad kan du gøre ved det?

En af de situationer man ikke gider stå i er at man opdager en lørdag aften at hunden har lopper og at butikkerne har lukket indtil mandag. Så skal hunden lide under loppebid i to dage.

Det man bør gør i stedet, er at købe et par loppemidler online som kan ligge derhjemme og så kan man nemt bruge dem, når der er behov for dem. Det er enkelt og køber man dem online sparer man penge, det kan man fordi man er ude i god tid, og ikke venter til sidste sekund med at købe loppemidlet.

Loppemiddel til hunde er ret enkelt at påføre og det er bestemt ikke noget man behøver at tage til dyrlægen for at få. Hverken bekræftelse på om hunden har lopper eller for at finde det rigtige loppemiddel.

Det hele er meget enklere end man tror, man udvælger det rigtige loppemiddel ud fra hundens vægt og herefter er det bare at følge instruktionen på pakken.

De fleste loppemidler tager en times tid inden de begynder at virke og et døgn inden de har fuld effekt. En af grundene til at man ikke behøver at gøre noget er at man bruger det samme loppemiddel til at forebygge med. Det vil sige man behandler hunden med det samme produkt, også selv om den ikke har lopper. Dette gør man for at undgå at den får lopper. En behandling med loppemiddel holder ca. i en måned.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *