Professionel live chat

Rate this post

Jeg er studerende og har derfor altid underskud på bankkontoen. SU’en er bare for lille. Så jeg er nødt til at finde små jobs, hvor jeg kan tjene lidt lommepenge. Det behøver ikke at være de helt spændende jobs. Bare nogle små jobs, som jeg kan regne med, at jeg kan beholde, og som jeg kan passe, imens jeg læser. Jeg har derfor prioriteret, at mine små jobs skal have fleksible mødeplaner, så jeg kan passe det ind med forelæsninger og socialt liv.

Call center

Jeg har arbejdet i et callcenter i lang tid. Jeg var god til det der med at passe live chat for flere virksomheder på en og samme tid under en vagt. Det er et krævende job, og på et tidspunkt indså jeg, at det var lidt for krævende for mig. Alle har jo en travl telefon nu om dage.

Jeg kom bagefter med at aflevere opgaver til tiden. Det var sådan set ikke, fordi jeg ikke havde tiden til at skrive opgaverne i. Det var mere, fordi at arbejdet i et callcenter er meget krævende. Jeg var totalt drænet for energi, når jeg kom hjem efter en arbejdsdag. At jeg formåede at møde frem til forelæsningerne er jeg faktisk stolt af. Vi kan jo ikke alle have den samme stamina. Og min stamina er ikke den stærkeste.

Skruer lidt ned

Så jeg har nu besluttet at skrue lidt ned for arbejdet i callcentret. Jeg vil dog ikke give helt slip på det. Jeg har nemlig fundet nogle rigtigt gode veninder dér. De er både ældre og yngre end jeg. Og de er så søde og hjælpsomme. Jeg bliver bare nødt til at koncentrere mig om mine studier. Hvis jeg ikke gør det, så risikerer jeg, at jeg ikke består eksamenerne her til sommer. Og det betyder forlængelse af studietiden. Og det går SU jo ikke med til. Og SU’en har jeg virkeligt brug for.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *