5/5 - (1 vote)

I løbet af den uge, der lige er gået, har vi fået én god nyhed: Det bliver muligvis muligt for os at kunne rejse igen. Og det vil jo være rigtigt dejligt. Men det er ikke den gode nyhed. Men det hænger sammen med den gode nyhed: Jeg læste nemlig, at i Storbritannien er de også ved at lukke deres samfund op igen. Det er den gode nyhed! Jeg så billeder i TV fra englændere, der nød en pint på pubber. Og er der noget bedre at tænke på? En tur til London med masser af besøg på pubs og museer? Og shopping? Hvis de åbner deres grænser for danske turister, ja så vil jeg bestemt afsted. Hurtigst muligt.

Elsker det land

Jeg har godt nok været i England mange gange. Men jeg elsker altså det land. Og jeg er meget ked af, at de ville ud af EU. Jeg tror, at det på længere sigt vil føre til katastrofale følger for briterne og den britiske økonomi. Men det er sådan set ikke mit problem. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at støtte deres økonomi, når jeg er i landet.

Afsted til London

Jeg er faktisk så begejstret for at se og høre de nyheder, at jeg allerede har været inde for at se efter flybilletter til Storbritannien og London. Jeg har jo en plan om, at jeg vil dertil flere gang i det kommende år. Og hvis jeg kan booke billige flybilletter dertil allerede nu, så er der ingen slinger i valsen fra min side. Jeg skal bare have tjekket min kalender, måske skal jeg også flytte nogle møder, som vi ikke kan tage via Skype eller Zoom, og så kan jeg bare bestille mine flybilletter.
Og det vil jeg gøre – uden så meget som at blinke en enkelt gang. Jeg skal afsted til London hurtigst muligt.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *