Rate this post

Da det endelig blev tid til sommerferie, synes jeg virkelig også, at det var ved at være tiltrængt. De sidste måneder havde været en lang travl periode med adskillige vigtige deadlines på arbejde. Så da sidste arbejdsdag inden ferien endelig var overstået, var det med et lettelsens suk, at jeg satte mig ind i bilen fredag eftermiddag for at køre hjem til tre ugers velfortjent ferie med afslapning som den vigtigste ingrediens på programmet.

Allerede lørdag var det planlagt at vi skulle af sted på første del af vores ferie. En uges bondegårdsferie hos Nymarksminde ved Vodskov.

Heldigvis havde min kone opsparet nogle ekstra feriedage. Så hun havde taget fri allerede fra onsdag. Så alt var stort set pakket og klart til at tage af sted på ferie. Kufferterne stod pakket med tøj og skulle bare i bilen lørdag formiddag. Det eneste vi stort set skulle gøre inden vi skulle ud af døren var at tømme skraldespanden og huske at låse døren. Alt andet var på plads takket være min bedre halvdels arbejdsindsats de foregående dage.

Ferien hos Nymarksminde blev lige så dejlig og afslappende som forventet. Med landlig idyl i rolige omgivelser og med gode aktiviteter for både børn og voksne var den eneste indvending, at ugen gik alt for hurtigt. Husk Nymarksminde kan man nemlig let tilbringe masser af tid. Der er virkelig god plads at boltre sig på, og da der kommer mange af børn, finder de hurtigt sammen i en masse god leg på den store legeplads med både hoppepude, gynger, boldspil, sandkasse og hvad der nu ellers hører sig til.

Herudover råder Nymarksminde over en mindre zoologisk have med klappevenlige danske dyr. Specielt den store indhegning med kaniner er yderst populær hos børnene.

Om aftenen bliver der tændt op i de store grill’er på gårdspladsen og så kan alle overnattende gæster komme med deres egen mad og deltage i den store fællesspisning. Her er der rig lejlighed til at tale om løst og fast og dagens mange oplevelser, mens børnene kan fortsætte deres leg på gårdspladsen.

Trænger man til at komme lidt rundt og se mere af området, er der masser af smukke ruter, som man kan henlægge en god gå- eller køretur til. Så alt i alt er der dømt ferie med masser af afslapning, når man besøger Nymarksminde.

 

Hjem at vende og så videre igen

Efter den første uges dejlige ferie var forbi tog vi hjem igen i et par dage. Lige nok tid, til at få hevet den gamle græsslåmaskine ud af skuret og kørt en tur over græsplænen.

Og herefter gik ferien som planlagt videre til nogle dages besøg hos gode venner på Fyn. Det var som altid hyggeligt at besøge Jens og Mette og deres to børn. Efter et par dage med anekdoter om gamle dage tog vi videre på familiebesøg hos min kones forældre i Rødovre. Det var ren og skær afslapning hele vejen igennem. Lige hvad jeg trængte til.

 

Hjemme igen er der nu kun et par dage tilbage af ferien. Men jeg har fået ladet batterierne op og er klar til at tage endnu en tørn på arbejdet igen.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *