Rate this post

Jeg har lige været sygemeldt i en længere periode, da jeg mistede min kone i en trafikulykke. Det har taget rigtig hårdt på mig. Jeg er endelig uddannet elektriker, men efter min kones død, har jeg opsagt min stilling for at starte på en frisk i et nyt erhverv et andet sted.
Vi boede sammen i Århus, da min kone er derfra.  Jeg kommer oprindeligt fra Odense, og har alt min familie der.

Jeg har derfor besluttet mig for at flytte retur til Odense. Jeg er efterhånden ved at være kommet mig efter min kones død, og skal nu i gang med at søge nyt job.  Jeg ved bare ikke helt hvad jeg vil. Jeg kunne godt tænke mig noget, hvor jeg arbejder delvist selvstændigt, og endelig bare passer mig selv. Eventuelt noget hvor jeg køre ud til kunder alene, frem for vi altid er i team.

Det er fredag aften, og jeg sidder og læser lidt nyheder på nettet. Jeg falder over en artikel der hedder ”mangel på skadedyrsbekæmpelse i Odense.” Jeg vælger herefter at google skadedyr, og læse lidt om de forskellige der findes. Jeg kan se at der i Odense er store problemer med skadedyr i hjemmet. Jeg sidder og overvejer lidt, og tænker det kunne eventuelt været et interessant job. Jeg søger lidt rundt, og finder faktisk et firma der søger en tekniker til bekæmpelse af skadedyr.
Jeg laver straks en ansøgning og sender afsted.

Få dage efter bliver jeg ringet op af firmaet og bliver kaldt til samtale. Jeg får jobbet og begynder ugen efter.  De første 14 dage skal jeg under oplæring sammen med en af mine nye kollegaer.
Han henter mig hjemme hos mig mandag morgen kl. 06.15

Præsentere mig selv, og vi snakker lidt frem og tilbage. Jeg spørg hvor første tur går hen. Her får jeg at vide at vi skal til en ældre dame som på skadedyr på loftet.  Vi er hos mange kunder min første dag, og mit hoved er fyldt med informationer. Da vi skal til hjemad ringer vores arbejdsgiver for fortæller at han lige har modtaget et opkald fra en ung kvinde som har skadedyr i huset, om vi lige kunne køre forbi på vejen og se på det. Hun boede kun 25 km fra mig, så det betød ikke noget for os, lige at dreje ind forbi og se hvilke skadedyr der var tale om.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *