M-Fashionwear
Rate this post

Hvis du som jeg godt kan lide at rejse, ved du sikkert godt, at livet bliver så meget nemmere, hvis man kan rejse blot med en carry on. Priser på flybilletter er jo fantastisk lave nu om dage, og du kan rejse endda meget langt, hvis du bruger det rette site. Jeg bruger altid rejsepriser.dk, når jeg skal købe billige flybilletter. Sidst købte jeg flybilletter til Paris og til den lejlighed, købte jeg en kjole, som viste sig at blive min favorit del af kufferten på den rejse.

 

Paris kan jo være meget varierende i temperatur, og det er derfor en god ide at have tøj med, som du kan tage af og på i lag, hvis du har brug for at regulere din kropstemperatur.

 

Jeg vælger altid tøj, der kan mikses og matches på kryds og tværs. Det giver dig langt flere muligheder for at sammensætte sæt fra din carry on.

 

Mit valg af kjolen som min favoritdel på min rejse er måske temmelig ukonventionelt, men det viste sig faktisk som en af de mest anvendelige dele fra min kuffert.

 

Først og fremmest er en kjole jo kun én del og med tilbehør, smykker, tørklæder etc., kan du ændre stilen af kjolen til, hvad du nu har brug for. Du kan også bruge en cardigan med den for eksempel.

 

Er kjolen for kold i sig selv, kan du tage en langærmet T-shirt på underneden. Er det meget koldt, hvor du rejser hen, kan du jo overveje en kjole i merinould, så skal du nok holde varmen.

 

Er du kold på benene, kan du jo tage et par tights på. De findes i mange farver og materialer. Sørg for at have et par sorte med som minimum – de går til det meste – og så kan du jo altid have et par kulørte med også.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *