Billigt internet til studerende

Rate this post

Efter lang tids overvejelser valgte jeg at flytte til storbyen og studere. Med dette fulgte en lang række overvejelser, blandt andet omkring hvilket internet jeg skulle vælge. Selvom det burde være lige til at vælge det rigtige internet, var dette ikke tilfældet, og jeg brugte lang tid på at researche de forskellige muligheder. I denne artikel tager jeg dig med igennem de erfaringer, jeg gjorde mig, da jeg skulle finde det helt rigtige internet til en flittig studerende. Derudover bliver du præsenteret for, hvordan du med rabatkoder fra Rabatbanditten.dk kan spare mange penge på dit nye internet.

Find det internet, der dækker dine behov

Som studerende er det vigtigt, at internettet er stabilt. Du kender måske følelsen, når internettet svigter op til en vigtig eksamen eller aflevering, og du kender sikkert også lysten til at undersøge, hvor let det er at brække tastaturet over i to dele.

Som studerende skal du først og fremmest overveje, hvilken hastighed du har behov for – hvilket afhænger af hvad du bruger din computer til. Hvis du kun har én computer, som er på internettet, bør du sagtens kunne nøjes med 10-12 mbit. Med denne hastighed bør du sagtens kunne streame i god kvalitet og downloade i et tilfredsstillende tempo. Hvis du downloader meget store filer eller er meget utålmodig, bør du have en højere hastighed, da det specielt er, når du downloader, at internettet bruger mange kræfter.

Del forbindelsen med din roomie

Hvis du kun har én computer, som bruger internettet, kan det være en idé at dele din forbindelse med en roomie eller en nabo. I min lejlighed bor vi 3 personer, som alle betaler til internettet. Dette giver os et meget billigt internet, som virker over alle forventninger. Vi er alle 3 flittige brugere af internettet og bruger mange timer på Facebook og YouTube hver eneste dag, hvilket stiller krav til et lynhurtigt internet, som giver os mulighed for at downloade og uploade filer til skolebrug på alle tidspunkter af døgnet.

I min søgen efter det perfekte internet faldt jeg hurtigt over en række gode råd. Ét af disse råd var, at jeg på Rabatbanditten.dk kunne finde en rabatkode til Fullrate, som kunne gøre vores internet endnu billigere. Hos Fullrate får vi lynhurtigt internet for kun 249 kr. om måneden uden at opleve irriterende problemer med dårlig forbindelse.

Efterfølgende besluttede vi os desuden for at flytte vores mobilabonnementer og TV pakke over i vores Fullrate abonnement. På denne måde har vi muligheden for at samle vores abonnementer ét sted og dermed slippe for regninger på forskellige platforme, hvilket kan skabe forvirringer i økonomien. På Rabatbanditten.dk fandt vi ligeledes rabatkoder til både gratis oprettelse af mobilabonnement og gratis oprettelse af en billig TV pakke med hele 33 kanaler.

Hvis dit internet svigter

At vi kunne få vores internet til at køre lynhurtigt til billige penge, er desværre ikke en selvfølge. Mange oplever, at deres internet svigter, også selvom de har købt internet med en høj hastighed. Dette skyldes, at det, som kaldes for almindeligt bredbånd eller kobberforbindelsen, kan svigte, hvis din bolig er beliggende langt væk fra sendemasten. Dog er der andre løsninger, som du kan benytte dig af i disse tilfælde, herunder en fibernetforbindelse. Fibernetforbindelsen er den type internetforbindelse, som er mest attraktivt i Danmark. Dette skyldes, at fibernet ikke bliver transporteret via kobberkabler ligesom det traditionelle fastnetbredbånd, men i stedet transporteres via lyskabler. Disse lyskabler gør, at din internetforbindelse transporteres med lynets hast, så du altid har lynhurtigt og funktionelt internet. Dog er der ligeledes ét problem ved fibernetforbindelsen, og dette er, at dit boligområde skal have accepteret forbindelsen.

På Hiper.dk kan du nemt og hurtigt undersøge, om du har mulighed for at få fibernetforbindelse i dit boligområde. Hvis fibernet er muligt i dit boligområde, kan du få en god og billig internetløsning hos Hiper, og dette er ikke helt dårligt, da Hiper er kendte for at levere Danmarks bedste og hurtigste internet. Med en rabatkode til Hiper fra Rabatbanditten.dk kan du få dit nye bredbånd via fiber til kun 299 kr. om måneden og dermed opleve et knivskarpt internet, som er perfekt brug af studerende, der dagligt downloader og uploader store filer.

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *