Elsk din smartphone med panserglas

Rate this post

Vi er alle glade for vores smartphone. Vi vil gerne passe godt på den, for den har været dyr og reparationer af den koster mange penge. Men hvad skal vi egentlig beskytte vores telefoner imod og hvad er farligt for dem. I hverdagen kan de blive udsat for lidt af hvert. De bliver tabt på gulvet eller jorden og bliver lagt ned i tasker eller lommer, hvor de kan blive klemt eller påført skader i form af ridser.

Hvis skærmen på en smartphone bliver ødelagt, kan det blive en dyr fornøjelse. Selv hvis de bliver udført hos uautoriserede værksteder, så er smartphone reparationer dyre og kan fylde meget i den gennemsnitlige danskers budget. Det er en irriterende udgift, som man meget gerne er foruden. Og det kan man heldigvis også nemt blive!

Panserglasset er en næsten uundværlig tilføjelse til din smartphone. Det er med til at beskytte din telefon mod slag og andre kraftpåvirkninger. Med panserglas på din telefon er den bedre beskyttet når du taber den på jorden. På denne måde undgår du flækkede skærme og irriterende udgifter.

Panserglasset beskytter også skærmen mod ridser og skrammer som din telefon får, når den ligger i lommen sammen nøgler. Selve panserglasset kan godt selv få lidt skrammer, men kan nemt skiftes ud og dette er langt billigere end at foretage reparationer på telefonen.

Panserglasset består af et tyndt lag hærdet glas. Denne form for glas er langt stærkere end det normale glas, og kan holde til mere end det oprindelige glas, din telefon har.

Det er meget nemt at montere. Når du køber panserglasset, følger alt det du skal bruge, for at montere det, som regel med. Der er en lille mængde desinficerende væske du skal komme på skærmen og derefter tørre skærmen over med en klud. Herefter lægges panserglasset over skærmens glas, og du har nu ydet en ekstra godt beskyttelse overfor din telefon, der vil komme til at spare dig penge i det lange løb.

Panserglasset vil ikke gå udover telefonens brugbarhed eller skærmens opløsning. Skærmens touch funktion og følsomhed vil være intakt.

Så få fat i panserglas til din telefon for at beskytte din smartphone ekstra godt imod hverdagens strabadser og på samme tid spare penge. Se et stort udvalg af billigt panserglas her.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *