Bondegårdsferie er blevet populært

Rate this post

I dag er der uendelige muligheder, når årets sommerferie skal planlægges. Uanset om man ønsker at tage udenlands eller blive i landet, så er der utallige måder at holde ferie på. Bondegårdsferie er en ferieform, der de seneste år er blevet mere og mere populært blandt danskerne.

Valget om en bondegårdsferie skyldes ofte præferencer for det traditionelle, for viden omkring hvor mad og råvarer kommer fra, samt et ønske om at komme væk fra hverdagens stress og jag i storbyerne.

Der er bondegårde i hele landet, der tilbyder denne ferieform, og inviterer indenfor til aktiviteter i naturen samt omgang med bondegårdsdyr som køer, heste, grise, får, gæs, høns m.m.

Målgruppe for bondegårdsferie

Det er primært de danske børnefamilier, der vælger at drage afsted på bondegårdsferie. Børn er vilde med dyr, og kan nemt få en dag til at gå i naturen sammen med familien. I en hverdag hvor mange har meget travlt med arbejde og huslige pligter, er bondegårdsferier en god måde at skabe nærvær. Desuden har der de sidste par år været en voksende tendens til, at fokusere på det traditionelle og det grønne valg. Det er på mode at vælge økologisk, og med bondegårdferie får du en autentisk oplevelse på alle disse parametre.

Kom tættere på naturen og det traditionelle

Det er typisk storbymennesker, der vælger at tage på bondegårdsferie. Byerne har vokset sig større og større, og den viden mor og far har omkring livet på landet, fra barndommen, ønsker mange at give videre til deres børn. Der ligger en romantisk forestilling om livet på landet. og her kan man typisk få fred og ro samt højt til loftet. En tiltrængt skærende kontrast til hverdagslivet og en god måde at være sammen som familie.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *