Rate this post

Hvis der er ét mærke, der virkelig er dominerende i danske storbyer, så må det være Cityfellaz. Det danske mærke, der blev startet i 2002, er uden tvivl det mest dominerende i særligt København og Aarhus. Så hvis du gerne vil være cool – køb tøj fra Cityfellaz.

Jeg er selv meget interesseret i mode, så når jeg går gennem danske og internationale byer lægger jeg altid meget mærke til det der sker omkring mig. Det er noget af det fedeste ved at besøge fremmede storbyer. Man ser simpelthen så meget fedt tøj, så jeg vil da anbefale særligt modeinteresserede folk til at tage på udlandsrejser og simpelthen bare kigge på tøj. Spørg altid de ekstra velklædte mennesker, hvor de har købt deres tøj. De går med meget stor sandsynlighed rigtig meget op i, hvad de klæder sig med, så de er altid glade for at svare på spørgsmål. Medmindre du er i Frankrig og ikke snakker fransk, der må jeg indrømme, jeg har ret dårlige erfaringer – så drop Frankrig og tag eventuelt til East London. Det er den by og det byområde, hvor jeg har bedst erfaring med at tøj-spotte. Særligt omkring Brick Lane og Shoreditch er der utroligt mange skarptklædte unge mennesker, der går i super cool tøj.

Noget jeg har observeret verden over, er at tøj med grafik er blevet ekstremt populært i de hippe kredse. Det kan man da også tydeligt se, også hos Cityfellaz, der i hvert fald er langt med på bølgen her i Danmark. Det er den velkendte fugl i mange farver, der dominerer bybilledet, så der kan man i hvert fald se, hvor langt fremme mærket er på modefronten.

Kender du et fedt internationalt brand på linje med Cityfellaz eller har du spottet et fedt modefænomen i udlandet? Smid en kommentar herunder og lad os høre, hvad der rykker.

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *