5/5 - (1 vote)

En gang imellem så bliver jeg altså lidt sur på min far. Han har en tendens til at drille mig og at brokke sig over alt muligt. Især når han er træt. I går, fx kom han hjem fra træning. Han har sådan en personlig træner. De havde været ude at løbe 15 km. Og han var virkeligt fysisk udmattet. Træneren må have heglet ham igennem et af de hårde programmer. I hvert fald så var der massevis af brok og surmuleri, da han kom hjem. Han var sulten. Han bad mig om at komme og hjælpe sig med madlavningen. Vi bor alene. Mine forældre er skilt – og jeg valgte at bo hos min far.

Jeg hjælper selvfølgelig

Jeg gik selvfølgelig med til at hjælpe ham. Han talte om, hvor rart det var at få de hjemmesko, jeg har lavet til ham på. Han fortalte mig, at han næsten ikke kunne klare den sidste km af løbeturen. De løbesko, han har, skal skiftes ud snart. De er hårde for fødderne. Egentlig kan det ikke svare sig at lave dem selv, når man kan få produkter som dem, man finder her: https://www.woolbynature.dk/shop/frontpage.html Han spørger mig, om jeg kan lave et par løbesko, der er lige så behagelige som hjemmeskoene. Det er lidt drilleri, men det er også en lille smule alvorligt ment, kan jeg høre.

Herre-hjemmesko

Han driller mig med, at jeg vil være skomager. Men det vil jeg. Og ja, jeg er måske mærkelig på det punkt. Men jeg elsker at arbejde med læder. Og jeg havde da også brugt ret lang tid på at finde et godt mønster til herre hjemmesko i lammeskind. Jeg havde fået fat i sådan noget ultrablødt skind, som jeg bare vidste, ville være ideelt til hjemmesko. Så jeg bestemte, at jeg ville lave et par hjemmesko til ham i fødselsdagsgave. Det tog ret lang tid for mig at få mønstret tilpasset til hans fod. Men det lykkedes, og det er godt at se, at han bruger dem. Skind fra lam er bare det bedste!

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *