Rate this post

Hold nu op hvor jeg elsker at have internettet til at finde de helt rigtige ting – alt lige fra flybilletter over dagligvarer til min absolutte lidenskab: Musikinstrumenter. Jeg er bidt af en gal samler, når det gælder musikudstyr generelt og instrumenterne i særdeleshed. Og jeg kan spille på dem alle, for jeg er et såkaldt multitalent (siger min mor).

Musikinstrumenter fylder og koster

Faktisk har jeg to udfordringer med min lidenskab. Den ene er, at musikinstrumenter jo altså koster penge, og den anden er, at de fylder!

Jeg har for eksempel en kontrabas, som er et ordentlig monstrum, men den lyder bare så godt:

Er den ikke bare smuk – sådan en kontrabas? Men den fylder, og jeg har to af dem indtil videre 🙂

Jeg har fundet det helt rigtige sted at købe størstedelen af mine musikinstrumenter: Danguitar i Grenå. De er nogle flinke mennesker, og deres udvalg er helt enormt. Desværre fro stort – for jeg kan faktisk ikke styre min samlermani, når først jeg kommer i gang på deres hjemmeside. De er både billige med stort set alt, og der er bare SÅ meget at vælge mellem.

Lokal og langt væk?

Ja – for Danguitar bor jo nærmest i min computer. Godt nok har de fysisk adresse i Grenå og jeg her på Sjælland, men deres netbutik er så god, at jeg nærmest føler det, som var jeg i en rigtig butik. Jeg er faktisk ikke engang klar over, om de har en fysisk butik i Grenå, men det må jeg hellere finde ud af, for til sommer skal jeg besøge min fætter Jan i Pindstrup ude på Djursland, og det er vist ikke ret langt fra Grenå.

Han er så ikke så musikinteresseret faktisk. Han arbejder med penge til hverdag – vistnok i et firma der hedder Lån eller sådan noget. Og han har en sød kone, som jeg faktisk er ret gode venner med. Hun spiller selv trompet i et lille lokalt orkester:

Et rigtigt sødt lille truttehorn, og det siges da også i området, at hun er kendt for sit gode trut – hvad det så lige skal betyde..

Nu kommer fragtmanden om få minutter med seneste udvidelse af min samling, så jeg må hellere smutte nu. Hvad udvidelsen består i? Det må du lige vente lidt med at få at vide 🙂

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *