Rate this post

I år glæder vores familie sig ekstra meget til, at sæsonen i de danske forlystelsesparker starter igen. Og nu varer det ikke længe – det er ved at være tid.

Grunden til at vi glæder os ekstra meget i år er, at vi i år har købt sæsonkort til Fårup Sommerland. Og det glæder vi os altså rigtig meget til. Og børnene er selvfølgelig ellevilde og kan næsten ikke vente til dørene går op til første åbningsdag. Fårup Sommerland er altid et hit, med masser af dejlige timer fuld af sjove oplevelser.

 

Den store nyhed i 2013

Den helt store nyhed i Fårup Sommerland i sæsonen 2013 er ”Orkanen”. Den glæder vi os vanvittigt til at se i aktion. Det skulle den komme fra 5. juni. Orkanen er en ny lynhurtigt og super vild rutsjebane, hvor man trækkes helt op i syvende sals højde og herefter drøner med fuld fart ned mod bunden og gennem en tunnel, som går under vand! Det lyder som en attraktion, som der nok skal blive rift om at prøve.

 

Årskort er en god investering

Et årskort kan hurtigt tjene sig ind. Ved tredje besøg i Fårup Sommerland er der sparet penge, sammenlignet med køb af dagsbilletter. Og da vi har tænkt os, at komme til Fårup en del gange i år, var der slet ingen tvivl om, at vi skulle have årskort til hele familien.

Og så er der også andre fordele ved et årskort til Fårup Sommerland. Blandt andet er der ”tag en ved med gratis” dag på årets sidste åbningsdag, hvor alle med årskort gratis kan tage en gæst med. Årskortet giver også 10% rabat på is, slik, souvenirs, mad og drikke varer. Og oveni alt dette give årskortet også rabat på entre udgiften til en række andre forlystelsesparker og zoologiske haver.

 

Læs mere om Fårup Sommerland på http://dejligfritid.dk/faarup-sommerland/.

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *