Rate this post

Cityfellaz er et dansk tøjmærke. Det er et brand, der nu har eksisteret i 10 år, da det blev etableret tilbage i 2002 i København.Firmaet blev etableret af designerne Carsten Rask og Claus Gasque. Mærket er efterhånden blevet meget populært og kan findes i mange butikker rundt omkring i Danmark.

Målgruppen for Cityfellaz er mænd i alderen 15-30. Stilen, der ses i Cityfellaz kollektioner, er inspireret af skateboard- men også musikverdenen, hvorfor stilen har lidt hip-hop træk over sig. Det er derfor i høj grad oversized T-shirts, caps, hættetrøjer og andre sweatshirts, der udgør sortimentet hos Cityfellaz. Tøjet er moderne, men har også et præg af 80erne og 90erne i form af de prints, som Cityfellaz anvender. Cityfellaz er kendt for farvestrålende T-shirts, så der er helt klart mulighed for at finde en T-shirt i lige præcis den farve du ønsker.

De bruger også meget prints på deres T-shirts, som ofte er meget humoristiske. Deres T-shirt kan man få helt ned til 299 kr. pr. stk. De er også nu at finde på tilbud til en pris på 199 kr. Du vil således kunne finde en super fed T-shirt til væsentlige billigere penge end andre udbydere på markedet. Dette er ikke ensbetydende med, at der gås på kompromis med kvaliteten eller design. Deres sweatshirts sælges til en pris på 599 kr. Caps sælges ofte til ca. 350 kr. Du vil kunne finde dem til disse priser over nettet, her kan blandt andet nævnes 2trendy.dk. City Fellaz giver dig et unikt design og adskiller sig meget fra andre udbydere, hvormed du er sikker på, at du skiller dig ud fra mængden. Så hvis du er til en stil, som man ser inden for skateboard/musik verdenen, hvor der er tale om et unikt og mere casual design, så vil Cityfellaz helt klart være et mærke for dig.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *