Rate this post

Har dig og din familie lyst til at besøge en Mini-zoo i Jylland, findes der 7 i kan vælge imellem. Mini-zoo’s i Jylland kan besøges af alle og er meget populært blandt de danske familier, som elsker at komme ud og se og røre en masse spændende dyr.

Der findes den populære Blåvand-zoo som er en af de 7 mini-zoo’s i Jylland og selvom zooen er lille er der rigeligt af aktiviteter for både børn og vokse. Se fodring af løverne, rør en slang og prøv at ride på en pony. Der er rigelig af underholdning for hele familien og i kan få en hygge og sjov dag i en af de 7 mini-zoo’s i Jylland.

Jyllands Park Zoo er også en af de 7 populære mini-zoo’s i Jylland. Hos Jyllands Park Zoo kan i benytte en af de 850 overdækkede siddepladser og nyde jeres medbragte mad eller i kan benytte zooens cafeteria. Her kan børnene ikke alene underholde sig med de mange dyr, men har også mulighed for at boltre sig med i det lille tivoli med karruseller, minibiler, boder osv. I nogle af de 7 mini-zoo’s i Jylland er der også mulighed for at overnatte i parken og komme på aftenudflugt i zooen. Der vil også være temadage om bl.a. ulve og du kan få dyreguides i nogle af de 7 mini-zoo’s i Jylland. Selvom de 7 mini-zoo’s i Jylland er mindre end andre dyreparker er der stadig mulighed for at opleve store og sjældne dyr, som fx den hvide bengalske tiger, som er tæt på at være uddøde. Kunne dig og din familie tænke dig en underholdende og hyggelig dag iblandt en masse spændende dyr med forskellige aktiviteter for store og små så prøv en af de 7 mini-zoo’s i Jylland.

En anden spændende familievenlig mini-zoo finder man i Vodskov i Nordjylland. Den hedder Nymarksminde og er bygget op omkring klappevenlige danske dyr, som man i mange tilfælde kan være heldig at få lov at være med til at fodre. Så føler man rigtig, at man er blevet en del af mini-zoo.

 

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *