Rate this post

Cityfellaz er et tøjmærke, som har sin oprindelse i København, hvor det blev startet i 2002. Tøjet fra Cityfellaz er ofte farverigt, og der er ofte påtrykt grafik på tøjet, som er humoristisk, sjovt og selvfølgelig iøjnefaldende.

Tøj fra Cityfellaz er udtryk for en stil, som stammer fra skatermiljøer, hvilket kommer til udtryk i den påtrykte grafik på tøjet, selvom tøjets stil har sine rødder i skateboardmiljøet, er der ingen tvivl om, at stilen på mange måder er meget original og nytænkende, hvilket har gjort mærket anerkendt i vide kredse. Tøjet henter en del af sin inspiration fra 80’erne og 90’ernes skateboard- og punkscene, hvilket skaber en friskhed og æstetik, som ikke bliver set ofte.

Typer af grafik

Som ovenfor nævnt er der ofte påtegnet grafik på tøj fra Cityfellaz. Denne grafik er ofte humoristisk, og bryder med den vanlige lidt for seriøse måde at tænke mode og stil på. Et eksempel på et yndet motiv er tropiske fugle. Disse ses ofte påtrykt tøj fra Cityfellaz, men fuglen er afbilledet i mange forskellige afskygninger, fx i en tegneseriestil og i en mere naturtro stil. Ved at varier den måde, hvorpå man afbilleder fuglen, undgår man, at billedet bliver fladt og lidt for kedeligt, men ved at fasthold fuglen, skaber man dog en genkendelighed.

Forskelligt tøj

Cityfellaz laver flere forskellige typer beklædningsgenstande. Herunder kan nævnes kasketter, T-shirts og sweatshirts. Kasketter fra Cityfellaz er simple, men dog farverige og moderigtige til tiden. De kan fås med forskellige print, fx den føromtalte tropefugl. T-shirtene fra Cityfellaz har alle sammen påtrykt grafik. Grafikken får ofte et smil frem på læben på den, som kigger på T-shirten, grundet de ofte humoristiske motiver. Af sjove motiver kan nævnes en gammeldags gameboy som grafik på maven, og motiver, som er hentet fra diverse tegneserier, som kendes fra ens barndom, hvilket giver en nostalgisk følelse.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *