Rate this post

Jamen, det dur altså bare ikke, når man skal spille i en pigegarde, forklarede jeg vores datter, Lena. Hun havde lige fortalt, at hun var blevet opfordret af et par veninder til at være med i den pigegarde, som for ikke så længe siden er blevet oprettet her i byen. Men sagen er, at Lena på 13 år er ganske habil til at spille på sin guitar, og det var helt tydeligt hendes mening, at hun så kunne marchere gennem gaderne sammen med resten af pigegarden, mens hun spillede på sin guitar.

Jeg forklarede hende, at musikken i en pigegarde for det meste leveres af blæseinstrumenter, for de giver alt andet lige langt mere lyd fra sig, og det den slags musik normalt spilles i fri luft, er der alt for få, der kan høre det, hvis man spiller på for eksempel guitar.

Det tyggede Lena lidt på og sagde så, at der da også tit er en trommeslager med i den slags garder, når de ved festlige lejligheder marcherer rundt i gaderne og underholder folk med deres musik. Og det kunne jeg da kun bekræfte, men jeg var da lidt forundret over, at hun nu pludselig talte om trommer.

Men det fik jeg hurtigt en forklaring på af Lena, for pigen fortalte, at en af hendes veninders brødre har et flot og i øvrigt billigt trommesæt (se her hvor det er købt), som Lena tit får lov at øve sig på, når hun besøger veninden. Det vidste jeg ikke, men Lena kan nok blive en god trommeslager, for hun er meget musikalsk.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *