bredbånd

Typer af bredbånd, der kan kurere langsomt internet!

Rate this post

Kunne du godt tænke dig Danmarks mest populære og hurtige internetforbindelse? Måske leder du efter det hurtigste mobile internet, så du kan være online uanset tid og sted? Så er der kun ét rigtigt svar; nemlig bredbånd eller mobilt bredbånd! Men hvad er det egentlig der gør, at bredbånd er så eftertragtet som det er? Og hvilken type bredbånd skal man vælge efter sine behov? Læs med her, og få svaret!

Bredbånd hører under kategorien kommunikationssignal, hvor der er en væsentlig forskel på den højeste og laveste frekvens i et sammensat signal. Båndbredden afgør kapaciteten for datatrafik der skal igennem dit bredbånd. Jo større båndbredde, jo mere datatrafik kan bredbåndet i sidste ende holde til. Du har sikkert hørt om fiberbredbånd? Fiberbredbånd blev introduceret for første gang i Danmark i år 2011, hvilket vil sige, at denne type bredbånd er relativ ny herhjemme i Danmark. Denne ’nye’ enhed kører gennem elnettet, hvilket gør, at forbindelsen ikke er begrænset i samme omfang, som den simple – men stadig gode – ADSL-bredbåndsforbindelse, som benytter telefonnettet.

Bredbånd giver altså med andre ord helt nye internethastigheder til de danske borgere, som aldrig har kunne være så hurtigt online, som de kan i dag. Men er det i virkeligheden også nok? Mange danskere er hver dag på farten, og vi har aldrig haft så travlt, som vi har i dag. Derfor kan det være en stor fordel for mange, at kunne være online på internettet uanset hvor i landet de befinder sig. Det er her mobilt bredbånd kommer ind i billedet! Mobilt bredbånd er nemlig – som navnet også indikerer – en internetforbindelse, som er mobil. Du kan derfor tage det med dig overalt, og stadig være i stand til at tjekke Facebook, Twitter, nyhederne eller andre ting. Du kan altså sidde i bussen eller til og fra arbejde og være på internettet uden problemer. Forbindelsen afhænger naturligvis af de mobilmaster, der er i nærheden, da det er igennem disse hele systemet kører igennem.

Der findes mange udbydere af mobilt bredbånd i Danmark, og normalt er det de fleste mobilselskaber, som også tilbyder mobilt bredbånd. På nettet kan du finde lister over udbydere for både normalt bredbånd og mobilt bredbånd. Her kan du se lister over priser, service, eller hvis der er specielle kampagnetilbud. Dette giver lynhurtigt overblik, og du kan nemt blive viderestillet til udbyderens egen hjemmeside, hvor du oftest kan læse mere om produkterne. På denne måde kan du hurtigt og nemt finde frem, og blive guidet til netop de internetbehov du har. På den samme hjemmeside kan du også læse gode indlæg om hvorfor netop dig og din familie bør investere i bredbånd eller mobilt bredbånd.

Umiddelbart kan det måske være svært at kende forskel på fiberbredbånd og mobilt bredbånd. Dog er den helt store forskel, at du med mobilt bredbånd kan bevæge dig rundt i Danmark online, mens du kun kan være på internettet derhjemme med fiberbredbånd. Dog kan du med bredbånd i hjemmet benytte dig af internettet af flere elektroniske enheder med internetadgang, mens du med mobilt bredbånd kun kan benytte den hurtige forbindelse med én computer ad gangen, læs mere på bred-baand.dk.

Disclaimer

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *